Lost Horizon 2 trailer

Unit1
Unit1
редактирано July 2015 в Видео игри Публикации: 26

Може би аз съм единственият развълнуван от новината, но не ми пука. Играта излиза на 2 октомври тази година за PC. Разпространява се от Deep Silver, които са... meh. Поредицата Secret Files е тяхна, нека спрем до тук. Първата игра беше доста добра, историята е достатъчно увлекателна, за да свързва пъзелите. Но най-любим ми беше протагониста, чиято личност е крала с пълни шепи от Индиана Джоунс и Нейтън Дрейк.
Post edited by Unit1 on

Коментари

 • juventus_dzd
  juventus_dzd
  Публикации: 20
  Добре новина, предишната игра доста ми хареса, дано този път са се справили още по-добре :) ,
 • mslav
  mslav
  Публикации: 34
  Значи ставаме трима развълнувани ;) Дано са запазили хумора от първата част ....
 • Unit1
  Unit1
  Публикации: 26
  Ето че дочакахме играта, дори я гледаме в предаването. Което е супер. Но трябва да го кажа- главният герой нещо не ми харесва тук. В първата игра беше забавен и леко глупав- нещо като Нейтън Дрейк без оръжията. Тук ми се струва че е прекалено сериозен. Вярно че ми се спеше снощи, но аз не усетих никакъв хумор. Не ме разбирайте погрешно, играта изглежда супер. Пъзелите са интересни, добре е нарисувана, въпреки евтината анимация (все пак не е ААА игра) и т.н. Просто настроението се е изгубило.
 • vesaka
  vesaka
  Публикации: 25
  Одобрявам с две ръце избора  на играта. Последните няколко игри ме отчаяха. Дори Колат, която не беше това което очаквах... кажи речи останах разочарован. А последната дори няма да я коментирам.
  Lost Horizon 2 e оазис насред окена от куестове от първо лице. Има си класичеки инвентар и добре свързани с историята пъзели. И разбира се... екшън сцени
 • MonsieurMort
  MonsieurMort
  Публикации: 123
  И аз подкрепям избора на игра, въпреки че не съм твърде "зарибен" от началото на сюжета. Вероятно коренът за това е, че историята се завъртя прекалено бързо и не успях да разбера напълно връзката. Разбира се, очаквам с интерес развитието натам. Единственото жалко е, че не сме играли първата част и няма да разберем, ако има моменти, в които се преплитат/продължават сюжетни линии.
 • mslav
  mslav
  Публикации: 34
  Мхм. По-сериозно ориентирана си е. Очаквах същата доза хумор но... не напразно има театър кръстен "Сълза и смях". Честно казано е някак си близо до реалността логиката на втората част. Или както се казва "Три дена иху, после тиху." :)
 • mslav
  mslav
  Публикации: 34
  Между другото стигнахте ли до момента, в който трябва да се бие инжекция на малката Падък? Аз избрах да я боцна лично :)
 • Unit1
  Unit1
  Публикации: 26
  А колко тъп беше краят само!!! Последната секция от  играта беше пълна с пъзели- 5-6 един след друг, историята набра скорост и накрая избраха да завършат по начин, който обезсмисля цялото преживяване. Кога сценаристите (не само на игри) ще се научат че така не се прави.
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.