Роро Кавалджиев 1976 - 2017

megara
megara
редактирано February 24 в Генерални дискусии Публикации: 1
Почивай в мир, Роро! Срядата няма вече да бъде същата без теб. Още повече, телевизията в България никога оттук насетне няма да е същата. Все още не мога да повярвам, че вече няма никога да чуем гласа ти. Дано мечтите ти продължат да живеят у всички нас.

Post edited by megara on

Коментари

 • HaTo
  HaTo
  Публикации: 2
  Нелепа смърт на млад човек. Светла му памет!
 • MonsieurMort
  MonsieurMort
  Публикации: 123
  Още не мога и не искам да повярвам...абсолютен шок и огромна тъга се таи в сърцето ми. Думите трудно могат да опишат чувството на празнота, което смъртта на Роро оставя...
  Той е човекът, който ме въведе в магическия свят на куестовете, човекът дал ми толкова много незабравими и топли мигове в петъчните нощи, човекът-светлина, който винаги ръсеше позитивна енергия и позитивизъм. "Само добрите умират млади", казват. Роро никога няма да умре в сърцата и умовете на хилядите, които вдъхнови. Тази нощ е финалният епизод на Мист, който ще бъде излъчван от небето, а усмивката на Роро, убеден съм, няма да слезе от лицето му. Приятен полет, приятелю, искрено съжалявам че така и не се запознахме на живо, но някой ден ще се видим в светлината.
 • VeRush
  VeRush
  редактирано February 24 Публикации: 263
  Лека му пръст.
  Беше един от малкото символи за нормалност и надежда, в това безумие, което е нашето общество в момента.
  Post edited by VeRush on
 • a4ik0
  a4ik0
  Публикации: 224
  Memento mori с Роро и NextTv продължава в небитието.. :'(
 • Angel_Gospodinov
  Angel_Gospodinov
  Публикации: 1
  Виждам все още твърде много посърнали физиономии. Защо търсите живия между мъртвите? Нима не знаехте? Нима не се досетихте? Светлоносецът Ророил е извънземен разум, който беше се заблудил и попаднал на вашия свят, откъснат от своя роден. След като миналата седмица най-сетне разкрихте координатите на системата му, наричана от вас човеците Трапист-1, той бе свободен да се върне. Това оставеното е само човешката му обвивка.

  Виждам, че добре си е прекарал сред вас. Подборът на куестове по темата отвъдно и смърт е целял да ви подготви за този неизбежен момент. Тъй че не унивайте! Ако толкова изпитвате нужда, може да кръстите някоя рецепта за баница в негова чест, да го възпеете, да го направите герой във видеоигри, да учредите на негово име награда за принос към геймърството, ако ще! Само не се престаравайте в изразяването на почитта си, защото предния път, като давахме подобен съвет, прерастна ненадейно в религия...

  Виждам, че за добро или зло, вашата цивилизация ще успее да додрапа до Седмодетната звезда. Така че явно ще се срещате отново. На добър час и алилуя!
 • VeRush
  VeRush
  Публикации: 263
  Г-н Господинов, ако обичате не ни занимавайте с обърканите си представи за християнската религия и ни оставете да си скърбим, както знаем и както можем.
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.