7 от най-глупавите микротранзакции на изминалата 2016

Satsura
Satsura
в Видео игри Публикации: 29
Микротранзакции, аз ги мразя вие ги мразите и девелопърите ги мразят, но издателите ги обичат, така че продължаваме да виждаме повече и повече от тях.
Днес Ви предлагам да разгледаме 7 от най-глупавите микротранзакции на изминалата 2016.Номер 7 „Deus Ex Mankind Devided“
Така де, „Mankind Devided“ е като цяло добре балансирана игра, която ти дава всичко което ти трябва докато я играеш.Никога не е твърде сложно, не е твърде лесно и винаги е интересно, но ти казват „Знаеш ли, хайде да я направим супер лесна с „practice kits“ и кредити“, нещо което се постигаше с чийт кодове сега просто може да си го купите и знаете ли какво? – Те са за единична употреба, това е чак смешно, странно, особено за игра която специално са създали за да се развива сама по себе си, не ви трябват никакви микротранзакции и знам някой ще каже, че това го прави най-добрия вид на микротранзакции.
Млъкнете!! Не не е, това не е най-добрия вид или нещо подобно, това е най-ужасния начин начин да обереш някого за игра която си купил поне за 40 $

Номер 6 „Enter the Gungeon“
Нека просто да кажа колко глупави са те, да тази игра осмива микротразакциите и също така тя е достъпна като микротранзакция, но знаете ли какво, хората все пак я купиха и знаете ли къде отидоха тези пари от многото транзакции?Те не просто изчезнаха в космоса, те просто отидоха във джобовете на “Gungeon” създателите.Човече мислите ли, че протестирате за микротранзакциите когато наистина участвате в една?Това са хората които не искаха да видят новия „Ghostbusters“ филм просто купиха или взеха диска на стария филм, така или иначе парите отиват към „Sony“ които притежават правата за този филм.Това се казва контролирана опозиция.
Номер 5 „Overwatch“
Която беше продавана като 60$. Пълно преживяване, безплатни обновления, целия този „Loot box“ хазарт трябва да се спре защото това е съществено купуване на лотарийни билети за виртуални вещи. Процесовият мултиплейър, със общност и с мисълта за правене на пари от общност която е вече платила пълната цена за игра със „Loot box“ система....(Ох колко е готина.) , не трябва да прави това.

Номер 4 „Metal gear solid 5“
Застраховката в „Metal Gear Solid 5“, точно така застраховка, като че ли не е достатъчно ниска в истинския живот, може също така да направите така, че вашата база не е напълно унищожена, след всеки път като сте атакувани, което нали знаете се случва, като купите застраховка.Вашият персонал бива убит, ох застраховката е тук, вашите материали за затрити, ох по-добре да сте имали застраховка и знаете ли какво?- Монетите които си купувате в играта за това да си платите застраховката, защото защо трябва да губите всичко, всеки път като бъдете атакувани? Дори като предположим, че базата ви е добра тя все пак ще губи неща. Монетите, които купувате със истинските си пари, изтичат след 6 месеца, вие просто трябва да ги използвате или ще ги загубите.


Номер 3 „Total War Warhammer“
Добре, вземете това, в игра която е „Total war“ няма насилие и кръв, но за малката цена от 2 $ може да имате кръв и насилие.Добре , това не е просто „Total War“ това е „Warhammer“ версията на „Total war“ която, между другото е 10 пъти по ориентирана към типа човек който би казал „Знаеш ли, добре, че тази игра е с много кървища“. Като цяло всеки един който играе тази игра би разчитал на това, че има насилие и кръв в нея, но те са като „Не би било нормално за това което дори нямахме разговор и това, че не толкова голяма работа в 2016 трябва да платите екстра, трябва да платите за едни анимации които трябваше да са включени в играта“. Това нещо би го измислил само някой идиот който седи в офиса си и си казва, че цензурата все пак е проблем и трябва да се плати за това.“Платете 2 $ за да покажете колко анти-цензуриран сте!“

Номер 2 „Pokemon GO“
По добре отиди да си вземеш портфейла, защото ако не живееш в район който има много поке-стопове, или забележителности.“Pokemon GO“ успя да направи така, че да има недостиг на дигитални вещи, ти просто не можеш да имаш недостиг от тях, те се истински, те са фалшиви, измислени.Това е просто един пример на „Nintendo“ и на тяхната гледна точка към гейминга това е …

Номер 1 „Battleborn“и
Която всъщност е угаснала игра която беше погребана от „Overwatch“ и много други различни състезателки. След като това е най-важното преживяване в безплатна игра, за която трябваше да заплатим 60 $ на старта, дори след като в нея не играят толкова много хора в момента те добавят премиум валута наречена „Platinum“ , която можете да си купите само с истински пари и козметични микротранзакции за скинове няма да бъдат точно това което да примамва играчите назад в играта. O да това беше някога добра идея за набиване на пари но познайте, вече е изтъркана. Хайде да играем всички отново „Battleborn“ #BattlebornAgain това е нов хаштаг който току-що измислих и добре сте дошли „GearBox“
Но ако бъдем сериозни това е лист на най-вбесяващо глупавите микротранзакции на изминалата 2016 година.
Какви микротранзакции ядосват Вас? Пишете долу в коментарите, очаквам всички които изгледат това видео да споделят с другите какво мислят по тази тема.Защото не познавам хора които биха казали, че микротранзакциите са най-любимата им част от играта.

Подкрепете ме с един лайк на видеото мисля, че доста хора ще споделят моята гледна точка!
Благодаря Ви за вниманието!
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.