РЕВЮ НА RESIDENT EVIL 7 BIOHAZARD

Satsura
Satsura
в NEXT TV Публикации: 29


Скърцащи дъски , огъващи се под моите стъпки , агонични стонове идващи отвъд, всичко това ме накара да се потопя във този хорор както никоя игра досега не бе направила.

Здравейте дами и господа аз съм Сатсура и днес ще Ви представя моето мнение за „Resident Evil 7 Biohazard“.

Ще съм откровен с Вас не съм фен на тази поредица , играл съм само четвърта и шеста част , включвах тази игра със усещане , че ще има нещо което съм изпуснал и играта ще се държи на факта , че съм запознат с тази вселена – ГРЕШИХ.
Още от първите минути на играта предвиждах немислено множество от „Jumpscare-ове“ , пак грeших...

Играта ни се представи с много силно въведение, таке че да се почувстваме съпричастни на героя , защото той не знаеше нито къде попада ,нито какво да прави.
Семейство Бейкъри – главните антагонисти , успяха да вселят ужас и опасение в сърцето ми , успях да намразя всеки един от тях , в добрия смисъл разбира се. Не мога да кажа, че играта беше много страшна, страхът беше заместен с напрежение с което играта ме държа на ръба през повечето време.

Бих искал да направя всеобщото сравнение с „PT(Playable Teaser)“ , също така от Конами, но героите зад това демо бяха Хидео Кодзима и Гилермо Дел Торо , когато тази игра пропадна в производствения ад, всички любители на хорор игри почувствахме една празнота, със облекчение ще кажа, че тя е запълнена.Не знам дали е заради това , че играта се играе от „First Person“ перспектива, или заради тези великолепно рендернати звуци които играта ни предостави за всели в нас толкова много емоции.

Уникалното на тази игра е това , че ме накара да я мина на един дъх и не казвам ,че тя кратка тя около десет часа и разбира се това всичко зависи от това как играете , дали проверявате всяка стая , четете всеки документ , или просто искате да я свършите.
Ще кажа своето мнение играта ми хареса в тази песпектива , аз я свърших някъде за 8 часа първия път на конзолата си и втори път на стрийма си за около 9 часа и искам да кажа , че тези 9 часа дори не съм ставал за да ям , до такава степен се задълбочих в тази игра , че тези часове се превърнаха в минути.

Сега да си поговорим за оръжията в играта .....
Те са доста и са повече от колкото очаквах , но бързам да отбележа , че патроните са доста ограничени , повече от това с тях се стреля толкова сложно , така че аз просто предпочитах да бягам.А сега малко спойлери ако четете или гледате това ревю и не искате да знаете за края на играта моля изключете това видео.
Добре , готово?
Уоу, какъв беше този край??? Наистина последния час на играта беше толкова объркан и не по добрия начин объркан (в стил „Resident Evil“ ) а по начин който ме кара да се питам „Какво става тук?“, Но за сметка на това финалния бос беше много неочакван и ми хареса неговото представяне.По време на играта ти се досещаш , че след като си се справил с всички членове на семейство Бейкъри ще дойде и нейния ред.
В края на краищата играта ми хареса , не е толкова страшна , но е много натоварваща , ще ви накара да мислите и със внимание да се отнасяте към детайлите.

Това беше всичко от мен благодаря Ви за подкрепата!

Коментари

 • Preacher
  Preacher
  Публикации: 1
  Разбрах, че Роро заминава и няма да може 2 седмици да стриймва >>> Resident Evil 7<<<
  Силно се надявам да намира свободно време за малко стрийм, тъй като в момента това е най-желаната за гледане поредица.
  Ако все пак не може да намира свободно време.., но има други желаещи, които биха продължили стрийма му.. нека да предостави последния си сейф на някой от NextTV. :)
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.