Vampyr:Darkness Within Анализ

Satsura
Satsura
в Видео игри Публикации: 29
Тежки времена се простират на улиците на Викторианския Лондон , това ни показва първият трейлър на „Vamyr The Darkness Within“.
Студиото Dontnod Entertainment , създателите на поредицата „Life Is Strange“, ни представят новото си IP , със много жестоки кадри което ни дава да разберем , че играта ще е с много сериозна тематика.
Създателите не споделят много детайли за тяхното творение , но се знае , че играта ще е RPG жанр и ще заема част в Викторианска Англия.Това им предоставя много място за креативни идеи , аз лично след като изгледах първия трейлър на играта усетих прилика със света на „Witcher“ , а именно заради тежката атмосфера на играта .
Също така ни е дадена информацията , че главния протагонист на играта е доктор , който води двоен живот , а именно лекува и убива . Ще разгледаме света на играта от перспектива на човек който се е заклел да спасява света от смъртта , но в същото време трябва да отнема живот за да живее . Тази дилема дава възможност за един пълноценен сюжет , който може да се превърне в един от претендентите за сюжет на „Game of the Year“ наградите.
За повече информация за „Vampyr:Darkness Within “ можете да следите GoPlay.bg

Благодаря за вниманието.

Коментари

 • MonsieurMort
  MonsieurMort
  Публикации: 123
  Опитай се да изчистиш стилистиката на изказа, както и граматическия смисъл, на места. Старай се да използваш по-богат речник и да избягваш досадните повторения при всеки удобен (и най-вече неудобен) случай. Иначе, поздравления за ентусиазъма относно писането на ревюта.

  ПС: Добавянето на информация (линкове, рейтинги), плюс оформлението на подобен тип неща е също толкова важно, колкото съдържанието, защото действа подсъзнателно на читателя.

  Надявам се да съм ти бил от полза с изказването.
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.