The Walking Dead Сезон 3 , Епизод 1 Ревю

Satsura
Satsura
в Видео игри Публикации: 29
Можете да се насладите на Ревюто във видео формат приятно гледане:
Третият сезон на The walking dead отваря врати както за новобранци така и за ветерани с изцяло нови песонажи с които ни предстои да преживеем всички несгоди на пост апокалиптичния свят.
Старта на играта е доста силен , всичко започва , като играта ни въвежда в семейния кръг на Хавиер , новият глевен герой на сезона , тази ретроспекция ме накара да се осъзная , че отново съм в света на The walking dead и защо обичам тази поредица толкова много.
От самия старт аз разбрах , че има нещо ново и това беше много добре написания скрипт и едитинг, първите моменти на играта ме накараха да съм съпричастен на главния герой и да се потопя в този несправедлив и жесток свят.
След невероятното начало , играта ни прехвърля в настоящото време , което ни кара да разберем , че тези герои са оцелявали до сега и са си пробивали път през ходещите мъртъвци не веднъж.Такъв старт ни дава представа, че ТелТейл нямат намерение да ни учат как да оцеляваме след двата невероятни сезона.

Диалозите на самата игра са написани невероятно те както никога досега ми дават усещане , че наистина аз преживявам това което се случва.Играта ми даваше възможност да избера каквото самата ситуация иска от мен или това което аз чувствам , че е правилно.
Eпизодът ни представя стария ветеран от първите два сезона - малката Клементайн и знам , че звучи като нонсенс , но повярвайте това момиче е пораснало ,от малко беззащитно момиченце тя се превъна в това което самия свят и предостави , а имено в груб и недоверчив човек , който от първите моменти на запознанството ни беше готов хладнокръвно да ни застреля , но колкото и безмислостна да e тя , все пак се вижда , че дори най-закоравелите хора имат нужда от внимание.
Всичко това просто до такава степен ме потопи в света на тази игра , че нямах търпения да скоча в следващия епизод.За да остана с тези перфектно написани персонажи.

Благодаря Ви за вниманието!
Влез с профила си или се регистрирай, за да коментираш.